Kontakt
J. Škubalová
tel. 608 332 958

NÁVODY, TIPY, RADY
jak na polotovary.

KREATIVNÍ SADY
- vyrábějte s dětmi nebo je dejte dárkem, potěšíte sebe i děti

 DÁRKOVÉ POUKAZY
- na odběr zboží
- na kurzy výtvarných technik,
   kurzy keramiky

- výrobu keramických cedulek
- do emailu obchod@artjana.cz
   napíšete svůj požadavek
- nebo volejte 608 332 958

dárkový poukaz kurzy keramikyKREATIVNÍ KURZY
- pro děti od cca 6 let a výše
- pro rodiče a děti od 4 let a výše
- dospělé

UKÁZKY PRACÍ Z KURZŮ
najdete zde

UKÁZKY PRACÍ Z PŘÍMĚSTSKÝCH
TÁBORŮ najdete zde


 

Vánoční SADY

příklad zdobení

Vánoční
dodávané části


příklad zdobení

dodávané části

 


Jarní SADY

 velikonoční sada


 



KERAMICKÉ JMENOVKY
NA ZAKÁZKU



 
KREATIVNÍ SADY

pejsek

 SPOLEHLIVÝ DOPRAVCE DPD

- každý balíček je avizován i když si vyberete levnější variantu

ZÁSILKY POSÍLÁME

- DPD

- znáte-li číslo zásilky sledujte jej pomocí

formuláře DPD

- můžete jej najít ve faktuře v zák. sekci

- Českou poštou

- znáteli podací číslo balíčku sledujte jej pomocí

formuláře České pošty

- můžete jej najít ve faktuře v zák. sekci


ART JANA » OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ
OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

 

Ochrana osobních údajů e-shopu ArtJana.cz

 

  1. Art Jana, Jana Škubalová, se sídlem Plzeň, Zábělská 87, IČ 64879267, (dále jen „prodávající“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:
  • jméno, příjmení
  • e-mailovou adresu
  • telefonní číslo
  • adresu/sídlo
  • příp. IČ a DIČ

 

  1. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi zákazníkem (kupujícím) a prodávajícím Janou Škubalovou, Zábělská 87, 31200, dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

 

Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran.
Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

 

  1. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

 

  1. Zpracování osobních údajů je prováděno majitelem Art Jana, tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:
    1. Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice;

Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

 

  1. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese obchod@artjana.cz

 

  1. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.artjana.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:
    • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách;
    • Základní funkčnosti webových stránek

 

  • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.

 

  • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.

 

  • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.

 

  • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.

 

  • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:

- Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc.,
  sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA;

- TOPlist s.r.o., nám. Dr. Václava Holého 1054/13, 180 00, Praha 8

- Navrcholu.cz, provozovatelem je Internet Info, s.r.o., Milady Horákové 116/109, 160 00, Praha 6

- komunikace  se zákazníky online i ofline Smartsupp, Milady Horákové, 13602 00 Brno

7. Data jsou předávány dopravním společnostem dle objednávky zákazníka:

- Česká pošta, s.p., Politických vězňů 909/4, 225 99 Praha 1

- DPD, Direct Parcel Distribution CZ s. r. o., Modletice 135, 251 01 Říčany u Prahy

 

 8. Vezměte, prosím, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

  • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
  • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
  • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
  • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
  • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
  • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

 

 

 25. 5. 2018