Kontakt
J. Škubalová
tel. 608 332 958

NÁVODY, TIPY, RADY
jak na polotovary.

KREATIVNÍ SADY
- vyrábějte s dětmi nebo je dejte dárkem, potěšíte sebe i děti

 DÁRKOVÉ POUKAZY
- na odběr zboží
- na kurzy výtvarných technik,
   kurzy keramiky

- výrobu keramických cedulek
- do emailu obchod@artjana.cz
   napíšete svůj požadavek
- nebo volejte 608 332 958

dárkový poukaz kurzy keramikyKREATIVNÍ KURZY
- pro děti od cca 6 let a výše
- pro rodiče a děti od 4 let a výše
- dospělé

UKÁZKY PRACÍ Z KURZŮ
najdete zde

UKÁZKY PRACÍ Z PŘÍMĚSTSKÝCH
TÁBORŮ najdete zde


 

Vánoční SADY

příklad zdobení

Vánoční
dodávané části


příklad zdobení

dodávané části

 


Jarní SADY

 velikonoční sada


 



KERAMICKÉ JMENOVKY
NA ZAKÁZKU



 
KREATIVNÍ SADY

pejsek

 SPOLEHLIVÝ DOPRAVCE DPD

- každý balíček je avizován i když si vyberete levnější variantu

ZÁSILKY POSÍLÁME

- DPD

- znáte-li číslo zásilky sledujte jej pomocí

formuláře DPD

- můžete jej najít ve faktuře v zák. sekci

- Českou poštou

- znáteli podací číslo balíčku sledujte jej pomocí

formuláře České pošty

- můžete jej najít ve faktuře v zák. sekci


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
    • ………….. případně jmenujte další
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů